WE'RE HIRING: CLIENT MANAGER

 

CUBE växer och söker nu en Client Manager.

 

CUBE är en Multi Platform Agency som grundades för snart fem år sedan och är ledande inom influencer marketing. Vi sätter våra kreatörer i fokus och arbetar som en agentur för att säkerställa att vi levererar de bästa kampanjerna. Mot våra kunder är vi plattformsoberoende där kunden, varumärket och briefen styr vår rekommendation.

 

Client Manager

Vi söker en person med erfarenhet inom influencer marketing, medieförsäljning, sponsorförsäljning, event och/eller marknadsföring. Vi erbjuder en kreativ och flexibel roll i ett bra team med högt tempo och tydliga mål. Vägen är ibland tuff men vi ser till att fira våra segrar ordentligt.

I rollen som Client Manager kommer du att arbeta med influencers, Esportprofiler, artister, event och marknadsföring främst i sociala kanaler. Du bearbetar medie, PR- och reklambyråer samt har ett stort fokus på slutkunder i hela Norden. Tjänsten kommer innebära att du skaffar dig en fördjupad kunskap om våra kreatörer och kunder för att kunna utforma kreativa kampanjer, koncept och ambassadörsskap.

 

Vem är du?

Du bör ha arbetat inom sälj, sponsorskap och kommunikation tidigare samt ha förståelse för försäljning och leveransprocessen. Du är ambitiös, målinriktad och förstår vikten av att vara prestigelös. Du är serviceinriktad, lösningsorienterad, inte rädd för förändringar och har lätt för att se möjligheter. Du är van vid högt tempo, tydliga målsättningar och eget ansvar. Vi ser gärna att du har tidigare referenser att visa från tidigare uppdrag.

 

Ansökan sker via mail till: daniel.eriksson@wearecube.se

Vi söker tills att vi har hittat rätt person.

13:00 | 11/19/2018
0 Comments