WE´RE HIRING: CAMPAIGN MANAGER

OM CUBE

CUBE är en Multi Platform Agency som grundades för snart fem år sedan och är ledande inom influencer marketing. Vi sätter våra kreatörer och kunder i fokus och arbetar som en agentur för att säkerställa att vi alltid jobbar mot ett så bra resultat som möjligt. Mot våra kunder är vi plattformsoberoende där kunden, varumärket och briefen styr vår rekommendation.


ARBETSBESKRIVNING

Vi söker dig som har någon erfarenhet av projektledning och har struktur med flexibilitet som din kärna. Att kunna både muntlig och skriftlig kommunikation är av stor vikt samt att kunna ha många bollar i luften. Du är ambitiös, målinriktad och förstår vikten av att vara prestigelös. Du är serviceinriktad, lösningsorienterad och är inte rädd för förändringar. Du har lätt för att se möjligheter istället för hinder. Du är van vid högt tempo, tydliga målsättningar och eget ansvar. Vi ser gärna att du har tidigare referenser att visa från tidigare uppdrag.

I rollen kommer du sitta som kontaktperson mellan våra kunder och våra kreatörer och leverera de kampanjer som våra Client Managers tagit fram. Kampanjerna är otroligt varierande och projekten av olika storlekar. Du bör således inte vara rädd för att hitta egna vägar fram, men kommer ha ett tydligt skelett att följa gällande hur vi tar våra projekt framåt och i mål.

För att lyckas i rollen bör du således sitta på projektledaregenskaper och även ha förmågan att kunna strukturera ditt arbete på bästa sätt. Vi ser gärna att att du är passionerad i att ta saker framåt och vill jobba i en dynamisk miljö som ligger i framkant i dagens medievärld och vill vara med och utveckla Influencer marketing.

DU KOMMER…

DU HAR

VARFÖR CUBE…

 

Start: Omgående

Anställningsform: Heltid, tillsvidare

Placering: Kammakargatan 48, Stockholm

Ansökan sker till: lovisa.hagangen@wearecube.se

Sista ansökningsdag: 25 januari 2019

 

12:20 | 01/16/2019
0 Comments