Cookies help us give you the best experience of our site.

Accept

WE’RE HIRING: CLIENT MANAGER

CUBE växer och söker ny Client Manager!

Vi söker en driven person med erfarenhet inom några av följande områden: influencer marketing, medieförsäljning, sponsorförsäljning, event och/eller marknadsföring. Vi erbjuder en kreativ och flexibel roll i ett ambitiöst och härligt team med högt tempo och tydliga mål.

I rollen som Client Manager är du kundernas rådgivare och kontaktperson och arbetar för att skapa engagerande och inspirerande marknadsföring, främst i sociala kanaler och genom event. Du kommer även arbeta nära influencers, e-sportprofiler och artister. I dina arbetsuppgifter ingår bearbetning av media-, pr- och reklambyråer samt ett stort fokus på slutkunder i hela Norden. Tjänsten innefattar en fördjupad kunskap om våra kreatörer och kunder för att kunna utforma kreativa kampanjer, koncept och ambassadörsskap.

Vem är du?
Du bör ha arbetat inom sälj, sponsorskap och kommunikation tidigare samt ha förståelse för försäljning och leveransprocessen.
Du är ambitiös, målinriktad och förstår vikten av att vara prestigelös.
Du är serviceinriktad, lösningsorienterad, inte rädd för förändringar och har lätt för att se möjligheter.
Du är van vid högt tempo, tydliga målsättningar och eget ansvar.
Vi ser gärna att du har referenser att visa från tidigare uppdrag.

Urval och intervjuer sker löpande så du är välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev till work@talentpartner.se